Stuk van Kunst van start in Trapjeshuis Veldhoven

31 augustus 2014
Monumentale kunstgalerie in Veldhoven

Het monumentale Trapjeshuis (anno 1750) in Veldhoven.

Kom op 1 en 2 november 2014 naar de feestelijke opening van Stuk van Kunst. We vieren de aftrap van de nieuwe kunstgalerie met een borrel, muziek, verrassingsoptredens en acties. Iedereen is welkom!

uitnodiging_stukvankunst

Nieuwe expositieruimte
Stuk van Kunst is een nieuwe expositieruimte in het monumentale ‘Trapjeshuis’ in Veldhoven. In de galerie zullen wisselexposities gaan plaatsvinden. Schilders Bas van Loon en Janneke Scheepers nodigen kunstenaars om gastexposities in te richten. Daarnaast zijn kunstenaars uit de regio welkom om hun portfolio te komen voorstellen.

Atelier en expositie
In de ruimte richten Bas en Janneke een klein atelier in waar ze werken en exposeren. Openingstijden: op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.  Stuk van Kunst wil een open plek zijn waar geïnteresseerden altijd welkom zijn om binnen te lopen en te komen kijken naar de schilderijen.

Je bent van harte welkom op de opening van Stuk van Kunst op 1 en 2 november 2014, zie de uitnodiging hiernaast.

Update 17-11-2015
Stuk van Kunst is met ingang van 1 juli 2015 niet meer te bezoeken in het Trapjeshuis in Veldhoven. Het pand is momenteel weer in beheer van de gemeente Veldhoven, over de bestemming ervan bestaat nog geen duidelijkheid.